لیست اختراعات ميثم عباسي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 8
تاریخ اظهارنامه: 1395/10/29
تاریخ ثبت: 1396/09/22
خلاصه اختراع:

نظر به نياز استفاده از چشمه هاي راديو اكتيو با اكتيويته متغير، در حوزه هاي آموزشي، بهداشتي، پزشكي، صنعتي، تحقيقاتي و ... و گستردگي نسبي كاربرد چشمه هاي كبالت – 60 با نيمه عمر 5.26 در حال حاضر، ساخت چشمه هاي نانو كبالت در اين اختراع مد نظر قرار گرفت. در اين ساختار با افزايش و كاهش ذرات نانو، امكان دسترسي به چشمه هاي متغير فراهم مي شود. ايمن ترين و مناسب ترين روش براي تهيه چنين ذرات راديو اكتيو، توليد و نگهداري هم زمان آنها در محيط مايع خنثي مانند الكل و استن، بصورت همگن و كلوئيدي مي باشد. در اين محيط علاوه بر جلوگيري از انتشار ناخواسته ذرات راديو اكتيو در محيط و عدم ورود ناخالصي ها در فرايند توليد، امكان تغيير كنترل شده غلظت چشمه وجود دارد. تنها روش شناخته شده توليد نانو ذرات، براي تامين شرايط فوق ( ايمني، همگني، خلوص و...) استفاده از تكنيك كندوپاش ليزري (laser ablation) در محيط مايع مي باشد. به دليل رعايت ضوابط قانوني، مجوز توليد نانو چشمه كبالت براي نخستين بار، از سازمان انرژي اتمي اخذ شده است. در اين اختراع با استفاده از ليزر YAG در طول موج 1064 با توان حدود 200 ميلي ژول براي نخستين بار در ايران و دنيا در اوايل سال 95، اقدام به توليد نانو چشمه هاي كبالت در محيط مايع (خنثي) نموده ايم. براي تعيين مشخصات و آناليزهاي مورد نياز، از نانو ذرات كبالت غير اكتيو، كه به صورت مشابه توليد گرديده، استفاده شده است. علاوه بر كاربرد هاي اشاره شده در حوزه هاي آموزشي، صنعتي، پزشكي، بهداشتي و ... از كاربردهاي ممتاز چشمه هاي كلوئيدي، شكل پذيري آنها متناسب با ابعاد هندسي هدف (target) تابش دهي مي باشد. در اين صورت با كاهش فاصله چشمه تا هدف و حتي قرار گيري كامل هدف در داخل چشمه، امكان دريافت دزهاي معادل بسيار بالا را نسبت به حالت هاي مشابه در چشمه هاي نقطه اي و ثابت خواهيم داشت.

تاریخ اظهارنامه: 1396/01/28
تاریخ ثبت: 1396/10/16
خلاصه اختراع:

سيستم مينياتوري هوشمند تردد RFID با فناوري بومي و رله دو كنتاكت با اتصال سوكتي ، مي تواند يكي از پركاربردترين محصولات در زمينه تردد صنعت ساختمان باشد ، كه در گذشته با مشكلات فني چون : ابعاد بزرگ دستگاه و نياز به قاب مستقل ،عدم هوشمندي لازم و كاهش طول عمر قفل ، عدم سازگاري با انواع آيفون ها ، زمان نصب طولاني و قيمت بالاتمام شده براي مصرف كننده مواجه بوده است . دستگاه ساخته شده به دليل بهره مندي از فناوري بومي ساخت ماژول RFID با بكارگيري قطعات SMD در كنار ساير قطعات DIP با چينشي خلاقانه در طرفين يك برد يك طرفه گرداگرد هم ساخته شده است. اين موضوع موجب كاهش حداكثري حجم و كاهش شديد قيمت محصول شده است. برنامه نوشته شده علاوه بر كاربرپسندي دستگاه، هوشمندي لازم جهت بهره گيري از سنسور تشخيص وضعيت درب كه موجب افزايش طول عمر قفل مي شود را فراهم مي كند . از طرفي رله دوكنتاكت بكار رفته قابليت هماهنگي با انواع آيفون ها و كاركرد مجزا و اتصال سوكتي نصب سريع را فراهم مي كند.

تاریخ ثبت: 1397/05/01
خلاصه اختراع:

خوردگي از مهمترين مشكلاتي است كه صنايع مختلفي از جمله نفت و گاز و پتروشيمي، دريايي و... با آن روبرو هستند و مقابله با آن هزينه زيادي را به خود اختصاص مي دهد. از نظر ترموديناميكي خوردگي يك فرايند خود به خودي است كه در جهت كاهش انرژي آزاد حركت مي كند. اين فرآيند مي تواند برروي عمر تجهيزات، بهره برداري از آنها، بازگشت سرمايه، كيفيت محصولات توليدي و... موثر باشد. خوردگي محدود به فلزات نبوده بلكه شامل مواد غير فلزي مانند پليمرها، مواد نسوز، مواد مركب و مواد ديگر نيز مي شود. روش هاي مختلفي براي جلوگيري از خوردگي وجود دارد از جمله ي آنها استفاده از رنگ هاي ضد خوردگي مي باشد. مشكلي كه در استفاده از اين رنگ ها با آن مواجه هستند آنست كه با مرور زمان، تماس سطح با اكسيژن و ساير محيط ها همانند آب و يون كلر كه سبب خوردگي مي شود مي تواند سبب نفوذ اين مواد در پوشش ها و رسيدن آن ها به فصل مشترك فلز / پوشش گردد. اين موضوع علاوه بر تسريع فرآيند خوردگي فلز، موجب مي شود پوشش، چسبندگي خود را از دست داده و از روي سطح كنده شود. با توجه به ورود نانو تكنولوژي در سال هاي اخير، گروهي از انواع نانو افزودني هاي رنگ پا به عرصه ظهور گذاشته اند كه هر كدام مزايا و معايب خاص خود را دارند. ويژگي هاي منحصر بفرد ذرات نانو، موجب شده انواع مختلفي از اين مواد در كاربردهاي متنوعي در بخش هاي مختلف صنعت بكار برده شوند. يكي از اين نانو افزودني ها نانو ذرات الماس مي باشد كه با توجه به خواص فيزيكي و شيميايي ويژه خود، از ديگر نانو افزودني ها متمايز مي شود و افزودن آن به رنگ پايه داراي خصوصياتي است كه مي تواند در تركيب با رنگ علاوه بر بهبود خواص معمولي و موارد مذكور موجب صافي سطح، انتي اسكرچ، كاهش اصطكاك بين سطح اعمال شده و سيال، جلوگيري از خوردگي و پوسيدگي سطح و افزايش قابليت آبگريزي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1396/07/27
تاریخ ثبت: 1397/08/15
خلاصه اختراع:

با مطرح ‌شدن بحث‌هاي جديدي چون بهينه‌سازي مصرف انرژي و حفظ منابع تجديد ناپذير و همچنين رعايت الزامات زيست‌محيطي، مطالعه بر روي روانكارها جايگاه خاصي در تحقيقات امروزي پيداكرده است. در اكثر موارد، هزينه‌اي كه بايد براي تعميرات قطعات مستهلك ناشي از استفاده از روانكار نامناسب پرداخته شود، بسيار بيشتر از هزينه‌هاي است كه براي يك روانكار گران‌تر ولي بهتر در نظر گرفته مي‌شود. آمار نشان مي‌دهد تنها با افزايش 1 تا 2 درصد در قيمت يك روانكار بهتر، مي‌توان حدود 15 درصد از هزينه‌هاي اضافي يك خودرو را كاهش داد. ضمن اين‌كه استفاده از يك روانكار مناسب فاصله زماني تعويض روغن براي يك خودرو را زياد مي‌كند كه اين مسئله به حفظ محيط ‌زيست و در نهايت حفظ منابع تجديد ناپذير نيز كمك مي‌كند و خود بيانگر اهميت دانش فني روانكاوها است. روغن ‌هاي موتور علاوه بركاهش اصطكاك بين قطعات و جلوگيري از سائيدگي قطعات موتور، وظايف ديگري چون خنك كردن موتور، گرفتن ضربه، آب ‌بندي فاصله رينگ ‌هاي پيستون و ديواره داخلي سيلندر و جلوگيري از خروج گازهاي تراكم، انتقال ذرات ريز فلزات و گردوخاك از داخل موتور به فيلتر روغن و جلوگيري از رسوب دوده در رينگ‌ها، ياتاقان‌ها، سوپاپ‌ها و غيره و تميز نگاه ‌داشتن قطعات موتور را نيز به عهده ‌دارند. با توجه به ورود نانوتكنولوژي در سال‌هاي اخير، گروهي از انواع نانو افزودني‌هاي روغن نيز پا به عرصه ظهور گذاشته¬اند. ويژگي‌هاي منحصر به ‌فرد ذرات نانو، موجب شده انواع مختلف اين ماده، كاربردهاي متنوعي را در بخش‌هاي مختلف صنعت به خود اختصاص دهند. افزودن نانو الماس به روغن پايه، داراي خصوصياتي است كه مي‌تواند در تركيب با روغن علاوه بر بهبود موارد ذكر شده موجب كاهش ميزان گشتاور، ضريب اصطكاك موتور و سايش قطعات و افزايش ميزان كمپرس در داخل سيلندر شود. از مهم‌ترين تأثيرات متمايز مصرف اين افزودني به‌ عنوان مكمل روغن ‌موتور خودرو مي‌توان به مواردي چون كاهش مصرف سوخت، پايداري شيميايي، خنك سازي روغن و موتور، استحكام مكانيكي نانو ذرات، بهبود عملكرد و افزايش عمر موتور خودرو اشاره نمود.

تاریخ ثبت: 1393/08/24
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر در زمينه متالورژي و نانوفناوري مي‌باشد. دارا بودن سختي و استحكام نسبتاً كم، به ويژه استحكام تسليم از مهمترين محدوديتهاي فولادهاي كم كربن به شمار مي‌آيد. هدف از انجام اين تحقيق بهبود خواص مكانيكي و ريزساختاري فولاد كم كربن به وسيله افزودن عنصر نيوبيم و ريزدانه‌سازي ساختار با بكارگيري يك روش ترمومكانيكي پيشرفته و كاملاً صنعتي مي‌باشد. بدين منظور پس از ريخته‌گري فولاد كم كربن حاوي % 0/04 وزني نيوبيم، %0/14 وزني كربن و %0/63 وزني منگنز، عمليات تغيير‌شكل داغ (فورج داغ) در دماي ℃ 1100 انجام گرفت. در مرحله بعد با انجام آستنيته كردن فولاد در دماي ℃1200 و كوئنچ سريع آن ساختار به مارتنزيت تبديل شد. در ادامه بوسيله بكارگيري عمليات ترمومكانيكي پيشرفته شامل 50% نورد سرد در دماي محيط و متعاقب آن 50% نورد گرم در دماي ℃650 به فولاد فوق ريزدانه كم كربن با خواص ميكروساختاري و مكانيكي مطلوب دست يافته شد. فولاد توليد شده در اين اختراع به دليل دارا بودن خواص مطلوب مي‌تواند در هر مكاني كه نياز به استفاده از فلزات با استحكام و تافنس مناسب و مقاومت سايشي بالا را دارد، مورد استفاده قرار گيرد.

تاریخ ثبت: 1393/08/24
مخترع/مخترعان: ميثم عباسي
خلاصه اختراع:

در اين اختراع فولاد ساده كربني فوق ريزدانه حاوي 0/13 درصد وزني كربن و 0/56 درصد وزني منگنز ريخته گري شده و سپس تحت عمليات تغيير شكل داغ (فورج داغ) در دماي 1100 درجه سانتي گراد قرار گرفت. در ادامه بوسيله بكارگيري عمليات ترمومكانيكي نوين شامل 50% نورد سرد در دماي محيط و متعاقب آن 50% نورد گرم در دماي 600 درجه سانتي گراد به فولاد فوق ريزدانه ساده كربني با استحكام و تافنس بالا، مقاومت سايشي مناسب و خواص ميكروساختاري مطلوب دست يافته شد. به دليل دارا بودن ويژگي هاي مذكور مي توان از اين فولاد در هر مكاني كه نياز به استفاده از مواد با استحكام، تافنس و مقاومت به سايش بالا را داشته باشد، استفاده كرد.

تاریخ ثبت: 1393/09/19
خلاصه اختراع:

عنوان اختراع: سوخت ديزل مغناطيسي \\\\\\\\tمقصود اختراع: كاهش مصرف ويژه سوخت ديزل- كاهش آلايندگي ناشي از احتراق سوخت ديزل-كاهش ارتعاش ناشي از احتراق سوخت ديزل در موتور \\\\\\\\tبرجستگيهاي تكنيكي اختراع: معرفي سوخت جديدي كه هنگام احتراق آلايندگي كمتري توليد كند و همچنين ارتعاش ناشي از احتراق آن كمتر باشد و در عين حال مصرف ويژه سوخت كمتر باشد 3-\\\\\\\\tزمينه فني اظهارنامه اختراع : مكانيك-شيمي در اين تحقيق سوخت ديزل تحت تاثير ميدان هاي مغناطيسي با چگالي ميدان 1000 تا 4000 گاوس قرار داده شد و مغناطيس شد و سپس عملكرد ارتعاشي و آلايندگي سوخت با استفاده از يك موتور 4 زمانه 6 سيلندر بررسي شد كه نشان دهنده كاهش ميزان ارتعاش و آلايندگي و مصرف ويژه سوخت به ميزان قابل توجهي بوديم

تاریخ اظهارنامه: 1399/12/03
تاریخ ثبت: 1400/08/17
خلاصه اختراع:

اختراع ظرف و بطري نوشيدني¬هاي گازدار با طرح جمع شونده و بدون بازگشت براي حفظ گاز و كيفيت نوشيدني: يكي از مشكلات مهم نوشيدني¬هاي گازدار ناپايدار بودن گاز آن است كه منجر به خروج گاز و كاهش كيفيت آن مي¬شود كه با اين اختراع مي¬توان فضاي خالي روي سر نوشيدني را هم زمان با مصرف محلول كم كرد و حجم را كاهش داد، به طوري كه به حالت اوليه بر نمي¬گردد و در برابر افزايش فشار درون بطري مقاوم است. اين كاهش حجم بطري باعث مي-شود در زمان بسته شدن درب بطري، فضاي خالي بسيار كمي روي محلول وجود داشته باشد كه در نتيجه آن با خارج شدن مقدار كمي از گاز نوشيدني، فشار كافي و لازم روي محلول ايجاد مي¬شود كه مانع از خروج بيشتر گاز از محلول مي¬گردد و مولكول هاي گاز و مايع درون محلول به تعادل مي¬رسند. كه مي¬تواند تا حد زيادي گاز و كيفيت نوشيدني را حفظ كند.

موارد یافت شده: 8